Qendra e Parketit

Mirë se vini në faqen dysheme Habba. Ne jemi një kompani e angazhuar në shitjen dhe instalimin e të gjitha llojet e dyshemeve. Ne jemi përfaqësues të të gjitha llojeve kryesore të botës dhe me ne ju do të gjeni të gjitha llojet e dyshemeve shumë cilësi druri, parket laminat, parket PVC dhe shume produkte te tjera. Përvoja në punë, profesionalizmi, cilësia e lartë dhe çmimet e favorshme janë vetëm disa nga atributet e kompanise tone.Gjithashtu vlen të përmendet se firma jonë operon me prodhuesit më të njohur në listën e GFA (Global Alliance Kati). Produktet e ketyre kompanive jane te provuara si me cilesine me te madhe ne industrine e parketit dhe laminatit.

Tek ne mund te gjeni nje numer te madh te dyshemeve te dizajnuara me mjeshtri. Përveç kësaj, kemi te punesuar njerez profesionist qe do t'ju ndihmojne shume ne perzgjedhjen e produkteve per ambientet tuaja.